Rieker 44880-80 Női félcipő

Kiváló ár-érték arány

A termék igazi előnyei kívülről nem szembetűnők, de viseléskor mindenképpen érezhetők. A cipők már az első lépéstől kezdve kényelmesek és jó tulajdonságaikat használatuk során végig megtartják.

Fehér színű divatos Rieker női lyukacsos cipő, bőr felsővel, textil belsővel, szintetikus talppal.

cipő tulajdonságok
Gyártó Rieker
Modellszám 44880-80
Típus Lyukacsos félcipő
Szín Fehér
Szezon Tavasz/nyár
Kategória Női
Rendeltetés Utcai
Felsőrész Bőr
Bélés Béleletlen
Sarok Közepes (3cm-5cm)
Szélesség Normál
Vízálló Nem

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Tisztelt Vásárló!

 

REKLAMÁCIÓ

Rejtett gyártási vagy anyaghiba esetén kifogását a vásárlás helyén jelezze.

A reklamáció benyújtásához igazolni kell a szerződéskötés tényét nyugtával, számlával, vagy egyéb oly módon, hogy a vásárlás helye, ideje, összege és tárgya abból kiolvasható legyen.

 

SZAVATOSSÁGI FELTÉTELEK

A termék vásárlásának a helyén érvényesíthető kellékszavatosság időtartama két év, melynek az első 6 hónapjában törvényi vélelem alapján azt kell feltételezni, hogy a hiba gyártási eredetű. A vélelmet az eladó megdöntheti (szakvélemény, vagy egyéb bizonyítás segítségével), és ha bebizonyítja, hogy a hiba nem gyártási eredetű, akkor elutasíthatja a kifogást. A vásárló a polgári törvénykönyv alapján kijavítást vagy kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek - másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne. A döntéskor figyelembe kell venni a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a kellékszavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet.

Amennyiben a fentiek útján nem sikerül orvosolni a problémát, az ellenszolgáltatás arányos leszállítását

igényelheti, a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat, ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Javítás esetén a szavatossági idő meghosszabbodik azzal az idővel, ameddig a vásárló a terméket nem tudta rendeltetésszerűen használni.

Amennyiben a termék hibája a vásárló előtt már ismert volt, a hibával kapcsolatos kifogását az eladó elutasíthatja. Ha a vásárló a kifogását a kellékszavatossági idő érvényesítési határidejét követően jelentette be, illetve ha a hiba az átadás után keletkezett, vagy nem gyártási eredetű (természetes kopás, elhasználódás, nem előírásszerű kezelés, erőszakos külső behatás, nem rendeltetésszerű használat), a kellékszavatossági igény elutasítható. Ilyen, végül elutasított hibáknak minősülhetnek a következők: beázás, bőrtalp, egyéb talp túlzott kopása, lyukadása, cipőápolás miatt bőrhiba, házilagos, nem szakszerű javítás.

Mivel a koszos, ápolatlan cipő akár önmagában indok lehet egy szavatossági igény elutasítására, kérjük, a lábbeliket tiszta, ápolt állapotban hozzák vissza.

Bármilyen vitatott kérdésben, független testület által végzendő bevizsgálásra vesszük át a terméket. A szakvélemény sem a Megbízóra sem a Vásárlóra nem kötelező érvényű. Amennyiben a vásárló

a szakvéleményt nem fogadja el, fordulhat Kereskedelmi és Ipartestületi kamarák mellett működő Békéltető Testülethez illetve polgári peres eljárás keretében érvényesítheti szavatossági jogait.

A szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályait a 19/2014. (IV.29) NGM rendelet szabályozza.

Használati Kezelési Útmutató

Kedves Vásárlóink!

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt. Szeretnénk a cipő használatához tanácsokkal szolgálni, és néhány fontos tényre felhívni a figyelmét, hogy Ön sokáig elégedett legyen termékünkkel.

Márkánkról:

 

Gyártásakor legfontosabb szempont a kiemelkedő kényelem.

 

 • minden cipő pillekönnyű
 • a poliuretán talpnak anyagát évtizedek óta folyamatosan fejlesztjük, hogy a láb természetes alátámasztását minél jobban megközelítsük

 

 • csak olyan anyagokat alkalmazunk, legyen az természetes vagy szintetikus , melyek biztosítják a láb komfortérzetét és megfelelő szellőzését,.
 • kaptaformáink a lábfej formájához igazodva elegendő helyet hagynak a láb természetes mozgásának.

 

 

A termék főbb részeinek ábrás tájékoztatója: (piktogram)

 

A termék főbb részeihez felhasznált anyagok jelölése: (piktogram)

 

Lábbeli anyagok:

Bőr természetes bőr: Állati nyersbőrből, cserzéssel való tartósító eljárással készült.

Bevonattal rendelkező készbőr: Olyan készbőr melynél a felületi bevonat vastagsága nem haladja meg a termék összvastagságának 1/3-át, ugyanakkor nagyobb 0,15 mm-nél.

Szintetikus felsőrész anyagok: Az utóbbi 15 évben a szintetikus cipőipari alapanyagok óriási fejlődésen estek át. Nagyon széles minőségi skálán helyezkednek el, ami az árukban is tükröződik. A Rieker kizárólag olyan kiemelkedő minőségű (Hightech) szintetikus anyagokat alkalmaz, amelyek fizikai tulajdonságaikat (légáteresztő képesség, rugalmasság, tartósság, kopásállóság stb.) tekintve elérik sőt esetenként meghaladják a természetes bőr anyagok tulajdonságait.

Textil: Természetes és szintetikus textíliák

 

Ápolási tanácsok:

Bőr, (természetes bőr):

vizes szivaccsal, puha szőrű kefével, vagy ruhával tisztítsuk meg a lábbelit, majd a száraz felületre megfelelő színű, vagy színtelen cipőkrémmel ápoljuk.

 

Nubuk illetve velúr bőr:

Alap ápolásként impregnáló spray alkalmazását javasoljuk. Ez meggátolja a szennyeződés bejutását a bőr pórusaiba így tisztítása egyszerűbb lesz és a cipő sokáig újszerű állapotban marad. Csak tiszta felületre fújjuk!

A szennyeződést száraz állapotban kefével, gumikefével tisztítsuk meg, a kifényesedett részeket velúr radírral újíthatjuk fel. Ápolására velúr-nubuk ill. impregnáló spray használatát javasoljuk

Bőr, nubuk ill. velúr bőr cipőkre a fedőszín kopása esetén, használja a bőrtípusnak megfelelő ápolószer színező változatát.

 

Lakkbőr:

vizes szivaccsal távolítsuk el a szennyeződést majd lakkápoló szerrel kenjük át a cipőt, vagy egyszerűen puha ruhával töröljük át.

 

Hightech-Synthetic (egyéb anyag, műbőr):

a szennyeződést langyos vízzel távolítsa el, majd puha ruhával törölje szárazra. Szükség esetén használhat speciálisan szintetikus anyagok kezelésére szolgáló ápolószereket.

Figyelem! A természetes bőr ápolására szolgáló ápolószerekben lévő oldószerek bizonyos szintetikus anyagokat oldhatnak, ezért használatuk az anyag felületi károsodását okozhatja!

 

Textil:

szárazon puha szőrű kefével tisztítsuk. Esetleges foltok eltávolításához speciális folteltávolító hab, ill. textil tisztító hab használatát javasoljuk.

 

Vízállóság:

A természetes bőr, és az általunk használt hightech-synthetic (műbőr) rostszerkezete a nedvességet átengedi, ezért ezen anyagok rövid idő után átázhatnak.

A varrott technológiával készült cipőink a talp és a felsőrész minden más technológiánál rugalmasabb egybeépítése miatt átlagon felüli komfortérzetet biztosítanak. Gyakori azonban, hogy a varrásnál áteresztik a vizet. Ez a probléma a varrási felület szilikonos cipőkrémmel történő tömítésével csökkenthető.

 

Rieker-tex

A Rieker-tex technológiával készült cipőink felső bőre és bélése közé egy vízhatlan de páraáteresztő membrán kerül. Mivel a felsőrész egyes elemei csak varrással vannak egymáshoz rögzítve és a membrán elemei nincsenek összehegesztve, teljes vízállóságot nem garantálnak, de fokozottan vízállók.

Ennek értelmében a Rieker-tex cipők nagymértékben ellenállnak a víznek, miközben a lábfej szellőzését megfelelően biztosítják. De hosszantartó folyamatos nedves, vizes környezetben egy idő után beázhatnak.

A vízállóságot növelhetjük: a felsőrész anyagát megfelelően kiválasztva, speciális víztaszító szerekkel (impregnáló krém, spray) kezeljük, ez a „tex” membránnal ellátott cipőkre is igaz.

A Impregnáló Spray-k a szintetikus anyagok kivételével minden anyagra alkalmazhatók. (lásd használati útmutató)

 

Figyelem!

 • A természetes anyagokból készült cipő felületén a nem egységes rajzolat vagy a felület részleges eltérése a természetes bőr jellegzetes tulajdonsága, és nem csökkenti a cipő minőségét.
 • A színezett természetes bőr bélések előállításánál a felhasznált cserzőanyag nem tartalmaz krómot és egyéb, egészségre káros anyagokat. Emiatt időnként előfordulhat, hogy a zoknit elszínezheti.

Hasznos tanácsok:

 • az időjárásnak megfelelő lábbelit viseljünk nemcsak egészségünk, hanem a cipő „érdekében” is.
 • lehetőleg naponta váltsunk cipőt.
 • használat után sámfázzuk a cipőt, hogy a járóráncok kisimuljanak.
 • amennyiben átnedvesedett lábbelije a cipőt tömjük ki papírral így szárítsuk szobahőmérsékleten, szellős helyen.
 • a lábbelit óvja éles, hegyes tárgyaktól. karcolás súrlódás maradandó nyomot hagyhat a felületén.

 

A célszerű használat és a megfelelő ápolás hosszú élettartamot, állandó szép külsőt és Önnek elégedettséget biztosít.

 • Megtekintések: 164
 • Gyártó: Rieker
 • Cikkszám: 44880-80
 • Elérhető: 5
 • Most csak 27.990 Ft
 • Nettó ár: 22.039 Ft

Lehetséges választások

Címkék: Rieker.44880-80.Női.félcipő