Rieker 03078-25 férfi szandál

Kiváló ár-érték arány

A termék igazi előnyei kívülről nem szembetűnők, de viseléskor mindenképpen érezhetők. A cipők már az első lépéstől kezdve kényelmesek és jó tulajdonságaikat használatuk során végig megtartják.

Rieker 03078-25 férfi szandál

Divatos Rieker bőr férfi szandál. Speciális ANTISTRESS talpkialakítás, puha, latexhabos, talpbetéttel. A körbevarrott technológiának köszönhetően flexibilis, puha járást biztosít és tartós.
cipő tulajdonságok
Modellszám 03078-25
Típus Szandál
Szín Barna
Szezon Tavasz/Nyár
Rendeltetés Utcai
Felsőrész Bőr
Bélés Béleletlen
Talp anyaga Speciális poliuretán
Sarok Lapos 0-2 cm
Szélesség Széles
Vízálló Nem

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Tisztelt Vásárló!

 

REKLAMÁCIÓ

Rejtett gyártási vagy anyaghiba esetén kifogását a vásárlás helyén jelezze.

A reklamáció benyújtásához igazolni kell a szerződéskötés tényét nyugtával, számlával, vagy egyéb oly módon, hogy a vásárlás helye, ideje, összege és tárgya abból kiolvasható legyen.

 

SZAVATOSSÁGI FELTÉTELEK

A termék vásárlásának a helyén érvényesíthető kellékszavatosság időtartama két év, melynek az első 6 hónapjában törvényi vélelem alapján azt kell feltételezni, hogy a hiba gyártási eredetű. A vélelmet az eladó megdöntheti (szakvélemény, vagy egyéb bizonyítás segítségével), és ha bebizonyítja, hogy a hiba nem gyártási eredetű, akkor elutasíthatja a kifogást. A vásárló a polgári törvénykönyv alapján kijavítást vagy kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek - másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne. A döntéskor figyelembe kell venni a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a kellékszavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet.

Amennyiben a fentiek útján nem sikerül orvosolni a problémát, az ellenszolgáltatás arányos leszállítását

igényelheti, a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat, ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Javítás esetén a szavatossági idő meghosszabbodik azzal az idővel, ameddig a vásárló a terméket nem tudta rendeltetésszerűen használni.

Amennyiben a termék hibája a vásárló előtt már ismert volt, a hibával kapcsolatos kifogását az eladó elutasíthatja. Ha a vásárló a kifogását a kellékszavatossági idő érvényesítési határidejét követően jelentette be, illetve ha a hiba az átadás után keletkezett, vagy nem gyártási eredetű (természetes kopás, elhasználódás, nem előírásszerű kezelés, erőszakos külső behatás, nem rendeltetésszerű használat), a kellékszavatossági igény elutasítható. Ilyen, végül elutasított hibáknak minősülhetnek a következők: beázás, bőrtalp, egyéb talp túlzott kopása, lyukadása, cipőápolás miatt bőrhiba, házilagos, nem szakszerű javítás.

Mivel a koszos, ápolatlan cipő akár önmagában indok lehet egy szavatossági igény elutasítására, kérjük, a lábbeliket tiszta, ápolt állapotban hozzák vissza.

Bármilyen vitatott kérdésben, független testület által végzendő bevizsgálásra vesszük át a terméket. A szakvélemény sem a Megbízóra sem a Vásárlóra nem kötelező érvényű. Amennyiben a vásárló

a szakvéleményt nem fogadja el, fordulhat Kereskedelmi és Ipartestületi kamarák mellett működő Békéltető Testülethez illetve polgári peres eljárás keretében érvényesítheti szavatossági jogait.

A szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályait a 19/2014. (IV.29) NGM rendelet szabályozza.

Használati Kezelési Útmutató

Kedves Vásárlóink!

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt. Szeretnénk a cipő használatához tanácsokkal szolgálni, és néhány fontos tényre felhívni a figyelmét, hogy Ön sokáig elégedett legyen termékünkkel.

Márkánkról:

 

Gyártásakor legfontosabb szempont a kiemelkedő kényelem.

 

 • minden cipő pillekönnyű
 • a poliuretán talpnak anyagát évtizedek óta folyamatosan fejlesztjük, hogy a láb természetes alátámasztását minél jobban megközelítsük

 

 • csak olyan anyagokat alkalmazunk, legyen az természetes vagy szintetikus , melyek biztosítják a láb komfortérzetét és megfelelő szellőzését,.
 • kaptaformáink a lábfej formájához igazodva elegendő helyet hagynak a láb természetes mozgásának.

 

 

A termék főbb részeinek ábrás tájékoztatója: (piktogram)

 

A termék főbb részeihez felhasznált anyagok jelölése: (piktogram)

 

Lábbeli anyagok:

Bőr természetes bőr: Állati nyersbőrből, cserzéssel való tartósító eljárással készült.

Bevonattal rendelkező készbőr: Olyan készbőr melynél a felületi bevonat vastagsága nem haladja meg a termék összvastagságának 1/3-át, ugyanakkor nagyobb 0,15 mm-nél.

Szintetikus felsőrész anyagok: Az utóbbi 15 évben a szintetikus cipőipari alapanyagok óriási fejlődésen estek át. Nagyon széles minőségi skálán helyezkednek el, ami az árukban is tükröződik. A Rieker kizárólag olyan kiemelkedő minőségű (Hightech) szintetikus anyagokat alkalmaz, amelyek fizikai tulajdonságaikat (légáteresztő képesség, rugalmasság, tartósság, kopásállóság stb.) tekintve elérik sőt esetenként meghaladják a természetes bőr anyagok tulajdonságait.

Textil: Természetes és szintetikus textíliák

 

Ápolási tanácsok:

Bőr, (természetes bőr):

vizes szivaccsal, puha szőrű kefével, vagy ruhával tisztítsuk meg a lábbelit, majd a száraz felületre megfelelő színű, vagy színtelen cipőkrémmel ápoljuk.

 

Nubuk illetve velúr bőr:

Alap ápolásként impregnáló spray alkalmazását javasoljuk. Ez meggátolja a szennyeződés bejutását a bőr pórusaiba így tisztítása egyszerűbb lesz és a cipő sokáig újszerű állapotban marad. Csak tiszta felületre fújjuk!

A szennyeződést száraz állapotban kefével, gumikefével tisztítsuk meg, a kifényesedett részeket velúr radírral újíthatjuk fel. Ápolására velúr-nubuk ill. impregnáló spray használatát javasoljuk

Bőr, nubuk ill. velúr bőr cipőkre a fedőszín kopása esetén, használja a bőrtípusnak megfelelő ápolószer színező változatát.

 

Lakkbőr:

vizes szivaccsal távolítsuk el a szennyeződést majd lakkápoló szerrel kenjük át a cipőt, vagy egyszerűen puha ruhával töröljük át.

 

Hightech-Synthetic (egyéb anyag, műbőr):

a szennyeződést langyos vízzel távolítsa el, majd puha ruhával törölje szárazra. Szükség esetén használhat speciálisan szintetikus anyagok kezelésére szolgáló ápolószereket.

Figyelem! A természetes bőr ápolására szolgáló ápolószerekben lévő oldószerek bizonyos szintetikus anyagokat oldhatnak, ezért használatuk az anyag felületi károsodását okozhatja!

 

Textil:

szárazon puha szőrű kefével tisztítsuk. Esetleges foltok eltávolításához speciális folteltávolító hab, ill. textil tisztító hab használatát javasoljuk.

 

Vízállóság:

A természetes bőr, és az általunk használt hightech-synthetic (műbőr) rostszerkezete a nedvességet átengedi, ezért ezen anyagok rövid idő után átázhatnak.

A varrott technológiával készült cipőink a talp és a felsőrész minden más technológiánál rugalmasabb egybeépítése miatt átlagon felüli komfortérzetet biztosítanak. Gyakori azonban, hogy a varrásnál áteresztik a vizet. Ez a probléma a varrási felület szilikonos cipőkrémmel történő tömítésével csökkenthető.

 

Rieker-tex

A Rieker-tex technológiával készült cipőink felső bőre és bélése közé egy vízhatlan de páraáteresztő membrán kerül. Mivel a felsőrész egyes elemei csak varrással vannak egymáshoz rögzítve és a membrán elemei nincsenek összehegesztve, teljes vízállóságot nem garantálnak, de fokozottan vízállók.

Ennek értelmében a Rieker-tex cipők nagymértékben ellenállnak a víznek, miközben a lábfej szellőzését megfelelően biztosítják. De hosszantartó folyamatos nedves, vizes környezetben egy idő után beázhatnak.

A vízállóságot növelhetjük: a felsőrész anyagát megfelelően kiválasztva, speciális víztaszító szerekkel (impregnáló krém, spray) kezeljük, ez a „tex” membránnal ellátott cipőkre is igaz.

A Impregnáló Spray-k a szintetikus anyagok kivételével minden anyagra alkalmazhatók. (lásd használati útmutató)

 

Figyelem!

 • A természetes anyagokból készült cipő felületén a nem egységes rajzolat vagy a felület részleges eltérése a természetes bőr jellegzetes tulajdonsága, és nem csökkenti a cipő minőségét.
 • A színezett természetes bőr bélések előállításánál a felhasznált cserzőanyag nem tartalmaz krómot és egyéb, egészségre káros anyagokat. Emiatt időnként előfordulhat, hogy a zoknit elszínezheti.

Hasznos tanácsok:

 • az időjárásnak megfelelő lábbelit viseljünk nemcsak egészségünk, hanem a cipő „érdekében” is.
 • lehetőleg naponta váltsunk cipőt.
 • használat után sámfázzuk a cipőt, hogy a járóráncok kisimuljanak.
 • amennyiben átnedvesedett lábbelije a cipőt tömjük ki papírral így szárítsuk szobahőmérsékleten, szellős helyen.
 • a lábbelit óvja éles, hegyes tárgyaktól. karcolás súrlódás maradandó nyomot hagyhat a felületén.

 

A célszerű használat és a megfelelő ápolás hosszú élettartamot, állandó szép külsőt és Önnek elégedettséget biztosít.

 • Megtekintések: 163
 • Gyártó: Rieker
 • Cikkszám: 03078-25
 • Elérhető: 3
 • Most csak 32.990 Ft
 • Nettó ár: 25.976 Ft

Lehetséges választások

Címkék: Rieker, 03078-25, férfi, szandál