Ipanema CLASS WISH 82931 női szandál

Ipanema CLASS WISH 82931 női szandál

Csinos Ipanema Class Wish női szandál lábujjközes fazonban. Különleges stílusú és mintájú keresztpántokkal ellátott női szandál. Bokapántja állítható hosszúságú. Az Ipanema flip-flop márkanév a Rio de Janeiroban található világhírű strandról a Ipanema Beach-ről kapta a nevét. A Rider papucsok testvérmárkája, ami a már tőle megszokott minőséget képviseli, óriási színválasztéka, vidám formatervezése és mintázata  a divatos nyári viselet elengedhetetlen kellékévé teszi. Stílusa tipikusan ""tanga-papucs"", de Flip-Flop névvel is illetik, az angolban használt hangutánzó szóra utalva, ami a papucsban történő járás közben hallható.

A mérete kisebb,ezért egy mérettel nagyobb szandált ajálott választani!

cipő tulajdonságok
Modellszám 26452
Típus Szandál
Szín Fekete/fekete,Szürke/szürke
Szezon Nyár
Rendeltetés Utcai/Strand
Felsőrész Műanyag(PVC)
Talp anyaga Műanyag(PVC)
Sarok Lapos 2 cm
Szélesség Normál
Vízálló Igen

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Tisztelt Vásárló!

 

REKLAMÁCIÓ

Rejtett gyártási vagy anyaghiba esetén kifogását a vásárlás helyén jelezze.

A reklamáció benyújtásához igazolni kell a szerződéskötés tényét nyugtával, számlával, vagy egyéb oly módon, hogy a vásárlás helye, ideje, összege és tárgya abból kiolvasható legyen.

 

SZAVATOSSÁGI FELTÉTELEK

A termék vásárlásának a helyén érvényesíthető kellékszavatosság időtartama két év, melynek az első 6 hónapjában törvényi vélelem alapján azt kell feltételezni, hogy a hiba gyártási eredetű. A vélelmet az eladó megdöntheti (szakvélemény, vagy egyéb bizonyítás segítségével), és ha bebizonyítja, hogy a hiba nem gyártási eredetű, akkor elutasíthatja a kifogást. A vásárló a polgári törvénykönyv alapján kijavítást vagy kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek - másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne. A döntéskor figyelembe kell venni a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a kellékszavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet.

Amennyiben a fentiek útján nem sikerül orvosolni a problémát, az ellenszolgáltatás arányos leszállítását

igényelheti, a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat, ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Javítás esetén a szavatossági idő meghosszabbodik azzal az idővel, ameddig a vásárló a terméket nem tudta rendeltetésszerűen használni.

Amennyiben a termék hibája a vásárló előtt már ismert volt, a hibával kapcsolatos kifogását az eladó elutasíthatja. Ha a vásárló a kifogását a kellékszavatossági idő érvényesítési határidejét követően jelentette be, illetve ha a hiba az átadás után keletkezett, vagy nem gyártási eredetű (természetes kopás, elhasználódás, nem előírásszerű kezelés, erőszakos külső behatás, nem rendeltetésszerű használat), a kellékszavatossági igény elutasítható. Ilyen, végül elutasított hibáknak minősülhetnek a következők: beázás, bőrtalp, egyéb talp túlzott kopása, lyukadása, cipőápolás miatt bőrhiba, házilagos, nem szakszerű javítás.

Mivel a koszos, ápolatlan cipő akár önmagában indok lehet egy szavatossági igény elutasítására, kérjük, a lábbeliket tiszta, ápolt állapotban hozzák vissza.

Bármilyen vitatott kérdésben, független testület által végzendő bevizsgálásra vesszük át a terméket. A szakvélemény sem a Megbízóra sem a Vásárlóra nem kötelező érvényű. Amennyiben a vásárló

a szakvéleményt nem fogadja el, fordulhat Kereskedelmi és Ipartestületi kamarák mellett működő Békéltető Testülethez illetve polgári peres eljárás keretében érvényesítheti szavatossági jogait.

A szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályait a 19/2014. (IV.29) NGM rendelet szabályozza.

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

 

Tisztelt Vásárló!

 

A lábbelin lévő jelképes (piktogram) vásárlói tájékoztatót az alábbiak szerint kell értelmezni:

        

A lábbeli főbb részeihez felhasznált anyagok jelölése:


 

PÉLDA A VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ ÉRTELMEZÉSÉRE

 

(Piktogram értelmezése)

1. TISZTÍTÁSI, ÁPOLÁSI TANÁCSOK

 

A tisztítás és rendszeres ápolás a lábbelik rendeltetésszerű használatának részét képezik, ezért szeretnénk néhány praktikus tanáccsal ezt elősegíteni:

 

Felsőrész

 

Nubuk illetve velúrbőr: a szennyeződést kefével távolítsuk el. A kifényesedett felületeket velúr-kefével lehet felújítani, emellett speciális tisztító és színfelújító szerek is rendelkezésre állnak üzleteinkben.

 

Lakkbőr: finom puhaszőrű kefével, vagy nedves ruhával távolítsuk el a szennyeződéseket, ápoláshoz használjunk lakkzselét, majd puha ruhával töröljük át a felületet. Cipőkrémet ne használjon!

 

Egyéb bőr: puha ruhával, puhaszőrű kefével, szükség esetén sárkefével tisztítsuk le a

 

szennyeződéseket. A tiszta felületre a bőrrel azonos színű vagy színtelen cipőkrémet kenjünk fel vékonyan. Néhány perc elteltével fényesítsük ki a felületet.

 

Műbőr: a szennyeződéseket vízzel (mosószer és szappan nélkül) mossuk le. Száradás után puha ruhával töröljük át a felületet. Cipőkrémet ne használjon!

 

Textil: puhaszőrű kefével távolítsuk el a szennyeződést a cipő felületéről. Az erősebb szennyeződéseket semleges mosószeres szivaccsal távolítsa el. A textilcipőt tilos mosógéppel mosni! Impregnáló anyagokkal víz és szennyeződés taszítóképessége növelhető. Sportcipők: melyek általában kombinált felsőrésszel készülnek (pl. szintetikus textil, műbőr) felületéről a szennyeződéseket távolítsa el vizes szivaccsal. A mosógépes tisztítás tilos, mivel maradandó károsodást okozhat.

 

Talp

 

Bőr: sárkefével a szennyeződések eltávolíthatók.

 

Műtalp: vizes lemosással tisztítható

 

Bélés: előfordul, főleg nyári modelleknél, hogy a lábbelit nem bélelik, illetve egyes bélések esetében, hogy az ilyen termékek a zoknin, illetve a harisnyán elszíneződést okozhatnak. Ez a probléma nagyban csökkenthető a lábbeli rendszeres váltogatásával, illetve pihentetésével, mely a használat során fokozatosan meg is szűnhet. Javasoljuk a bélés színéhez hasonló színű zokni, illetve harisnya viselését.

 

Figyelem! A természetes bőr felsőrésszel és varrott alsórész-összeerősítésű gyártási technológiával készült lábbeli vízállóságot nem biztosít.

 

2. A LÁBBELI HASZNÁLHATÓSÁGA, RENDELTETÉSE

 

Ön leggyakrabban az ún. általános használatú utcai lábbeliket viseli, melyeket az alábbiak szerint csoportosíthatunk:

 

Tavaszi-őszi lábbelik: olyan lábbelik, amelyek a téli időjárási feltételek kivételével, főként a tavaszi és az őszi időszakban rendszeres, tartós viseletre alkalmasak.

 

Téli lábbelik: olyan lábbelik, amelyek anyagösszetételük és szerkezetük alapján a téli időszakban rendszeres és tartós viselésre alkalmasak.

 

Nyári lábbelik: olyan lábbelik, amelyek anyagösszetételük és szerkezetük alapján a nyári idő-szakban rendszeres és tartós viselésre alkalmasak.

 

További típusok:

 

Alkalmi lábbelik: olyan lábbelik, melyek viselete alkalmanként, rövid időre korlátozódik, és amelyek főleg divat és tetszetőségi követelményeket elégítenek ki. Kíméletes használatot igényelnek, mert felhasznált anyagaik különösen finomak, speciálisak. Fontos: ide soroljuk a bőr-talpú cipőket is, melyek víz hatására súlyosan károsodhatnak.

 

Vászon lábbelik: olyan lábbelik, melyek viselése nyáron és kizárólag száraz időjárás esetén ajánlott, ezen cipők nem vízállóak.

 

Szabadidő és sportos lábbelik: olyan anyag összetételű és felsőrész kialakítású lábbelik, amelyek az aktív testmozgásra, illetve rövid ideig tartó aktív sportolásra alkalmasak, illetve az adott mozgás követelményeinek alkalmi jelleggel felelnek meg. A sportcipők egy-egy adott sportág elvárásainak figyelembe vételével kialakított modellek, amelyek kizárólag az adott célnak megfelelően és helyben használhatóak rendeltetésszerűen. (pl. ún. jogging, tenisz, aerobic, terem, stb.) Ezen lábbelik rendszeres, egész napos használatát és különösen utcai viseletét nem javasoljuk.

 

Papucsok, házi cipők: olyan lábbelik, melyek kizárólag otthoni (lakás) viseletre alkalmasak.

 

3. VISELÉSI TANÁCSOK

 

 1. Vásárláskor mind a bal, mind a jobblábas cipőt próbáljuk fel.

 

 1. A lábbelit kifűzött, kicsatolt, lezipzárazott állapotban, cipőkanál segítségével vegyük fel, és ugyanilyen módon vegyük le. Viselés során a lábbelit megfelelően rögzítsük (zipzár, fűző, stb.). Fentiek be nem tartása esetén a cipő károsodhat, az ebből eredő hibákért nem vállalunk felelősséget.

 

 1. Az időjárásnak megfelelő lábbelit viseljük, nem csak magunk, hanem a cipő érdekében is.

 

 1. Használat után gondosan sámfázzuk ki, vagy papírral tömjük ki a fejrészt, a talpbetétet - amennyiben van - vegyük ki.

 

 1. Ha a lábbelije átnedvesedett, tartsa be az előbbi tanácsot. A szárítást mindig szobahőmérsékleten és kíméletesen végezzük. Ne tegye cipőjét fűtőtest vagy sugárzó hőforrás közelébe, mert az maradandó károsodást okozhat.

 

 1. Lakk vagy zártfejű, műbőr felsőrészű csizma, illetve cipő elsősorban utcai viselet, de lehetőleg ne viseljük egész nap.

 

 1. A bőrtalp hajlamos az átnedvesedésre. A nedves cipő viselete egészségtelen. Újbóli használat előtt győződjön meg a talp megszáradásáról.

 

 1. A lábbeli húzózárát ne erőltessük, inkább parafinnal, vagy gyertyadarabbal kenjük meg, hogy könnyebben működjön.

 

 1. Ha a lábbelin kisebb hiba keletkezett, azonnal javíttassuk meg, megakadályozva ezzel is a további romlást.

 

 1. A lábbelit óvjuk az éles, hegyes tárgyaktól, az ütközéstől, karcolástól, súrlódástól, amely maradandó nyomot hagyhat a felületén.

 

 1. Ne várjuk meg, amíg a lábbeli sarka, talpa, teljesen lekopik, javításáról idejekorán gondoskodni kell!

 

4. REKLAMÁCIÓ

 

Rejtett gyártási vagy anyaghiba esetén kifogását a vásárlás helyén jelezze.

 

A reklamáció benyújtásához igazolni kell a szerződéskötés tényét nyugtával, számlával, vagy egyéb oly módon, hogy a vásárlás helye, ideje, összege és tárgya abból kiolvasható legyen.

 

5. SZAVATOSSÁGI FELTÉTELEK

 

A termék vásárlásának a helyén érvényesíthető kellékszavatosság időtartama két év, melynek az első 6 hónapjában törvényi vélelem alapján azt kell feltételezni, hogy a hiba gyártási eredetű. A vélelmet az eladó megdöntheti (szakvélemény, vagy egyéb bizonyítás segítségével), és ha bebizonyítja, hogy a hiba nem gyártási eredetű, akkor elutasíthatja a kifogást. A vásárló a polgári törvénykönyv alapján kijavítást vagy kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek - másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne. A döntéskor figyelembe kell venni a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a kellékszavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet.

 

Amennyiben a fentiek útján nem sikerül orvosolni a problémát, az ellenszolgáltatás arányos leszállítását

 

igényelheti, a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat, ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

 

Javítás esetén a szavatossági idő meghosszabbodik azzal az idővel, ameddig a vásárló a terméket nem tudta rendeltetésszerűen használni.

 

Amennyiben a termék hibája a vásárló előtt már ismert volt, a hibával kapcsolatos kifogását az eladó elutasíthatja. Ha a vásárló a kifogását a kellékszavatossági idő érvényesítési határidejét követően jelentette be, illetve ha a hiba az átadás után keletkezett, vagy nem gyártási eredetű (természetes kopás, elhasználódás, nem előírásszerű kezelés, erőszakos külső behatás, nem rendeltetésszerű használat), a kellékszavatossági igény elutasítható. Ilyen, végül elutasított hibáknak minősülhetnek a következők: beázás, bőrtalp, egyéb talp túlzott kopása, lyukadása, cipőápolás miatt bőrhiba, házilagos, nem szakszerű javítás.

 

Mivel a koszos, ápolatlan cipő akár önmagában indok lehet egy szavatossági igény elutasítására, kérjük, a lábbeliket tiszta, ápolt állapotban hozzák vissza.

 

Bármilyen vitatott kérdésben, független testület által végzendő bevizsgálásra vesszük át a terméket. A szakvélemény sem a Megbízóra sem a Vásárlóra nem kötelező érvényű. Amennyiben a vásárló

 

a szakvéleményt nem fogadja el, fordulhat Kereskedelmi és Ipartestületi kamarák mellett működő Békéltető Testülethez illetve polgári peres eljárás keretében érvényesítheti szavatossági jogait.

 

A szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályait a 19/2014. (IV.29) NGM rendelet szabályozza.

 

 • Megtekintések: 4095
 • Gyártó: Ipanema
 • Cikkszám: 82931
 • Elérhető: 3
 • Most csak 8.990 Ft
 • Nettó ár: 7.079 Ft

Lehetséges választások

Címkék: Ipanema, CLASS, WISH, 82931, női, szandál