Crocs 205468-060 Crocs Serena Flip W női szandál

Crocs Serena Flip W női flip-flop szandál

Karcsú és elegáns, újító szellemű női szandál, melynek flexibilis szárai, valamint lábujjközi oszlopa puha Matlite™ anyagból készült, ami nem töri fel a lábakat a viselés során. Könnyű és rugalmas Croslite™ anyaga és harántemelő boltíve egész nap kényelemben tartja a lábaidat az Iconic Crocs Comfort™ technológia segítségével. Belső talpán körkörös irányban végigfutó masszírozó bütykök fokozzák a vérkeringést, a mélyített sarok-medence pedig kiváló stabilitást biztosít.

Croslite™ alapanyag tulajdonságai:

 • szabadalmaztatott technológia
 • pehelykönnyű
 • felveszi a láb alakját
 • ellenáll a kellemetlen szagoknak, könnyen fertőtleníthető
 • nem hagy anyagnyomot a padlón
cipő tulajdonságok
Modellszám 205468-060
Típus Szandál
Szín Fekete
Szezon Tavasz/Nyár
Rendeltetés Utcai
Felsőrész Puha Matlite™anyag
Talp anyaga Croslite™anyag
Szélesség Normál
Vízálló Igen

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Tisztelt Vásárló!

 

REKLAMÁCIÓ

Rejtett gyártási vagy anyaghiba esetén kifogását a vásárlás helyén jelezze.

A reklamáció benyújtásához igazolni kell a szerződéskötés tényét nyugtával, számlával, vagy egyéb oly módon, hogy a vásárlás helye, ideje, összege és tárgya abból kiolvasható legyen.

 

SZAVATOSSÁGI FELTÉTELEK

A termék vásárlásának a helyén érvényesíthető kellékszavatosság időtartama két év, melynek az első 6 hónapjában törvényi vélelem alapján azt kell feltételezni, hogy a hiba gyártási eredetű. A vélelmet az eladó megdöntheti (szakvélemény, vagy egyéb bizonyítás segítségével), és ha bebizonyítja, hogy a hiba nem gyártási eredetű, akkor elutasíthatja a kifogást. A vásárló a polgári törvénykönyv alapján kijavítást vagy kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek - másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne. A döntéskor figyelembe kell venni a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a kellékszavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet.

Amennyiben a fentiek útján nem sikerül orvosolni a problémát, az ellenszolgáltatás arányos leszállítását

igényelheti, a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat, ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Javítás esetén a szavatossági idő meghosszabbodik azzal az idővel, ameddig a vásárló a terméket nem tudta rendeltetésszerűen használni.

Amennyiben a termék hibája a vásárló előtt már ismert volt, a hibával kapcsolatos kifogását az eladó elutasíthatja. Ha a vásárló a kifogását a kellékszavatossági idő érvényesítési határidejét követően jelentette be, illetve ha a hiba az átadás után keletkezett, vagy nem gyártási eredetű (természetes kopás, elhasználódás, nem előírásszerű kezelés, erőszakos külső behatás, nem rendeltetésszerű használat), a kellékszavatossági igény elutasítható. Ilyen, végül elutasított hibáknak minősülhetnek a következők: beázás, bőrtalp, egyéb talp túlzott kopása, lyukadása, cipőápolás miatt bőrhiba, házilagos, nem szakszerű javítás.

Mivel a koszos, ápolatlan cipő akár önmagában indok lehet egy szavatossági igény elutasítására, kérjük, a lábbeliket tiszta, ápolt állapotban hozzák vissza.

Bármilyen vitatott kérdésben, független testület által végzendő bevizsgálásra vesszük át a terméket. A szakvélemény sem a Megbízóra sem a Vásárlóra nem kötelező érvényű. Amennyiben a vásárló

a szakvéleményt nem fogadja el, fordulhat Kereskedelmi és Ipartestületi kamarák mellett működő Békéltető Testülethez illetve polgári peres eljárás keretében érvényesítheti szavatossági jogait.

A szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályait a 19/2014. (IV.29) NGM rendelet szabályozza.

 

CrosliteTM- egy sokoldalú anyag, lábad jó közérzetéért

A Crocs szabadalmaztatott zárt cellás műanyagkeveréke a CrosliteTM, mely egyedülálló tulajdonságai révén lehetővé tette a puha, könnyű, jó tapadású, kényelmes és – nem utolsó sorban – szagmentes műanyag lábbelik gyártását. Ez az a tudás és fejlesztés, ami megkülönbözteti a Crocs papucsokat és cipőket a többi műanyag lábbelitől, a CrosliteTM-ot ugyanis kizárólag a Crocs Inc. használhatja világszerte.

 

Felsőrész

A lábbelik felsőrészének kezelése:

Nubuk, illetve velúr bőr ápolását kezdjük erős kefével, de ha már hely-enként kifényesedett, akkor a foltok eltüntetéséhez a finom dörzs-papír használata ajánlatos.

Bőr felsőrészű cipőnket hagyományos módon tisztítsuk, puha ruhával, kefével (erős szennyeződés esetén sárkefével) a megtisztított cipőt, csizmát lehetőleg a bőrrel azonos színű – vagy ennek hiányában színtelen cipőkrémmel – kenjük be, majd puha ruhával fényesítsük.

A műbőr kezelése igen egyszerű, mivel a szennyeződés vízzel lemosható. Száradás után ajánlatos puha ruhával átfényesíteni. Tisztításnál a cipőkrémet mellőzzük.

A textilcipő különösebb ápolást nem igényel. Időnként ajánlatos lekefélni (portalanítani). Az esetleges foltokat semleges hatású mosószeres vízbe mártott szivaccsal távolítsuk el.

A műanyag kezelése igen egyszerű, mivel a szennyeződés vízzel lemosható. Különösebb ápolást nem igényel.

Talprész

A cipő talprészének kezelése

A műanyag talp vizes lemosással tisztítható, előfordulhat, hogy anyaga vagy technológiája miatt a lábbeli különleges kezelést igényel. Ebben az esetben külön tájékoztatjuk a vásárlót.

 • Megtekintések: 2866
 • Gyártó: Crocs
 • Cikkszám: 205468-060
 • Elérhető: 1
 • Most csak 10.990 Ft
 • Nettó ár: 8.654 Ft

Lehetséges választások

Címkék: Crocs, 205468-060, Crocs, Serena, Flip, W, női, szandál